Dijous 19 de maig s’ha celebrat la 10a edició de la TROCAMBA, la Trobada de Comitès Ambientals d’Alumnes de Sant Feliu de Llobregat. Aquest acte és la culminació de tota la feina que les 15 escoles de la Xarxa d’Escoles + Sostenibles i les 4 escoles bressol municipals han realitzat durant el curs.

El tema d’enguany de la TROCAMBA era l’alimentació sostenible. Per aquest motiu, a la plaça de la Vila s’ha instal·lat l’exposició Per una alimentació sostenible. Actuem!, que explica de manera senzilla la complexitat que acompanya el sistema alimentari i com el nostre consum afecta no només el nostre organisme sinó també el planeta i la societat.

Durant la TROCAMBA s’organitzen diverses activitats on l’alumnat és el principal protagonista i la cooperació entre centres educatius és el lligam clau de les trobades. Els grups de Cicle Mitjà de Primària van treballar conjuntament a la plaça de la Vila, l’alumnat de Cicle Superior va fer tallers sobre malbaratament alimentari al Palau Falguera, i el jovent de l’ESO va realitzar tallers d’escape room al Casal de Joves.

L’acte de cloenda amb totes les escoles es va realitzar a l’Auditori del Palau Falguera, i va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Lídia Muñoz, la regidora d’Educació i Infància, Mireia Aldana, i el regidor de Medi Ambient, Mobilitat i Lluita Contra el Canvi Climàtic, Manel Leiva.

Més Informació