El passat 14 de juliol, l’UAB va acollir la II Trobada d’Agroecologia Escolar, una jornada que ha volgut ser un punt de trobada, reflexió i intercanvi entre entitats i administracions que treballen per apropar l’agroecologia als centres educatius, tot promovent la participació d’infants i joves en la comprensió i transformació dels sistemes alimentaris amb criteris de sostenibilitat i justícia.

Les entitats participants han estat:  la XESC, el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, l’Associació Vida Sana, l’IERMB de la UAB, l’IGOP de la UAB, Mas la Coromina, Fundesplai, l’Ortigacoop, Slow Food, Escoles de Cornellà i Pia de Sitges, l’ITA Transtorns Alimentaris, Aula Viva, MEL.Educació Ambiental, Consell Comarcal del Baix Camp, i l’Hort-aula i la Facultat d’Educació de la UAB que van acollir la trobada.

La jornada ha treballat dos aspectes clau: com és una “escola agroecològica”? i com ha de ser la formació docent per l’agroecologia escolar?

Web amb recursos educatius i del territori