Aprenentatge Servei i Servei Comunitari AMBIENTAL

Ja han passat més de dos anys de la celebració del I Simposi d’Aprenentatge Servei i Servei Comunitari Ambiental i tenim moltes ganes de retrobar-nos i compartir coneixement, experiències i noves idees. Per això tornem a organitzar una trobada, el II Simposi d’Aprenentatge Servei de Catalunya en format presencial:

  • El proper 7 de juliol, de 9h a 14h
  • A la seu de Fundesplai al Prat de Llobregat de Barcelona. Com arribar-hi

Totes les administracions i entitats que formem part del Grup Impulsor hi estem treballant per tenir-ho tot a punt: la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA), el Centre Promotor d’Aprenentatge Servei i la Xarxa per a la Conservació de la Natura i la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya (XESC) i el Col·legi de Pedagogia de Catalunya.

Aquest Simposi vol ser un punt de trobada entre els diferents agents que participen en el desenvolupament i la implantació d’aquests tipus de projectes: els centres educatius, els ens locals i les entitats ambientals amb l’objectiu de compartir coneixement, donar visibilitat i cercar aliances.

El Simposi començarà amb un cafè benvinguda on hi haurà un espai per afavorir aliances entre els assistents que busquen un projecte, un recurs, una informació i els que els hi poden donar resposta.

A més a més, la jornada comptarà amb quatre espais ben diferenciats: l’espai Diàleg amb un debat entre ponents entorn la metodologia d’aprenentatge servei, l’Aparador on es donaran a conèixer eines, recursos i/o projectes d’entitats ambientals o d’ens locals; l’espai Àgora on es presentaran en diferents sales un seguit d’experiències de centres educatius, entitats ambientals o administracions i un espai Tallers per intercanviar i compartir neguits i èxits entre els participants.

L’Espai Taller serà la darrera activitat del simposi i el plategem con un lloc d’encontre per intercanviar vivències i opinions sobre l’ApS ambiental a casa nostra. Els tallers estaran organitzats per a col·lectius iguals i així, ens trobarem amb altres escoles, instituts, administracions i entitats per compartir allò que ens funciona i allò que ens neguiteja sobre el dia a dia de l’ApS.

Aquest espai estarà dinamitzat per persones expertes i voldrà ser un punt de debat, coneixença i contrast, alhora que ens servirà per fer un tancament del simposi de forma relaxada i emocionant.


Reserva la data i participa!

VOLS PRESENTAR UNA EXPERIÈNCIA a l’Espai Àgora?

VOLS PARTICIPAR A l’Espai Aparador amb UN PÒSTER, RECURSOS O MATERIAL?

Emplena els formularis d’inscripcions corresponents. El termini de les inscripcions és el 3 de juny!

Per més informació: yolanda@activacongresos.com

Organitzen

Logo DIBA
Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya