El passat dimecres 17 de maig es va celebrar el III  Fòrum ambiental escolar del Prat, després d’una aturada d’uns cursos escolars per temes pandèmics, amb la participació de 12 centres educatius adherits a la Xarxa “Al Prat escoles, més sostenibles”. Un total de més de 70 persones, comptant amb alumnes, professorat i personal tècnic han dedicat unes hores a compartir projectes, interessos i motivacions en relació a les accions de sostenibilitat que es fan als centres escolars.

S’han desenvolupat un espai d’intercanvi d’experiències entre un grup d ‘alumnat de primària, un de secundària i un de professorat, en el que els participants han donat a conèixer de primera mà com es duen a terme les propostes més significatives i innovadores dels centres: treballen temes de medi ambient i igualtat de gènere, com es treballa l’espai verd o les tasques dels delegats verds.

Posteriorment s’ha realitzat una activitat artística per poder reflexionar sobre com viuen els alumnes la sostenibilitat al seus centres educatius i què hi poden aportar concretant unes idees força i fent unes construccions inspirades en aquestes.

La jornada ha sigut molt gratificant per tothom ! i de segur que traslladaran l’esperit de la trobada als seus espais escolars

Vídeo de la jornada