Fa un temps que l’Aprenentatge Servei forma part de les perspectives actives a la nostra escola. El curs 2019-2020 tots els centres de secundària comptaran amb el Servei Comunitari com a eina obligatòria, de forma que milers d’alumnes cada any estaran realitzant aquesta mena de projectes. Tanmateix, tot i que ja hi ha bones experiències i altres que potser caldria revisar -tant pel que fa a l’aprenentatge com pel que fa al servei-, no hem realitzat encara cap reflexió a fons sobre l’ApS aplicat al camp de l’educació ambiental.

 

És per això que s’ha impulsat una trobada amb tots els agents implicats: centres educatius, ens locals i entitats, centrada en reflexionar sobre el paper de cadascú en aquests tipus de projectes i en mostrar quines experiències s’estan fent.

 

El Simposi ha comptat amb l’assistència demés de 300 persones i s’han presentat més de 45 projectes i experiències de la mà dels centres educatius, les entitats ambientals i les administracions que els estan desenvolupant.

 

Programa 

Consulta el programa  

  

Espais

Diàleg a 4 veus

Àgores

Aparador

 

L’objectiu d’aquesta jornada ha estat el d’afavorir i donar eines als centres educatius per tal que desenvolupin projectes d’ApS i servei comunitari de l’àmbit ambiental.

Ja s’han començat a identificar les experiències i s’ha elaborat un mapa per poder mostrar-les i per valorar l’impacte en el nostre territori de l’Aprenentatge Servei ambiental.

 

Vídeo resum del Simposi

 

 

Contacta'ns

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  

Organitzen

Logo Generalitat de Catalunya Logo DIBA Logo AMB

Logo Ajuntament de Barcelona

Logo SCEA Logo APS Logo XCN Logo XESC
       

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn