bones pràctiques

Tinguem Cura del Planeta

Espais d'Intercanvi

Guia de compostatge

Simposi aprenentatge servei i servei comunitari ambiental - 2019

Guia Hàbitat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El 2019 ha fet 10 anys que es va constituir la Xarxa d'Escoles per la Sostenibilitat de Cornellà de Llobregat. El seu objectiu és disposar d'un espai d'intercanvi i reflexió sobre la pràctica educativa dels diferents centres educatius de la ciutat, tot incorporant-hi criteris socioambientals, així com incentivar i assessorar els centres educatius per a la implantació de projectes educatius que relacionin sostenibilitat i ciutat.
El passat dimarts 22 d’octubre els centres educatius adherits a la xarxa van participar a l’acte de presentació del curs 2019-2020 a l'Auditori de Sant Ildefons, on és va fer lliurament dels diplomes de compromís amb la XESCO. Es van presentar tots els materials i recursos generats durant el curs anterior, com per exemple el vídeo de la XESCO, la cançó de la XESCO i el conte “El Jove Cirerer”. Tots aquests materials s’han creat de forma col·laborativa entre el professorat i alumnat dels centres educatius de la XESCO.
El vídeo de la XESCO té per objectiu donar a conèixer la tasca realitzada des dels centres educatius en el marc de la sostenibilitat.
Més informació

Cercador

any conmemoratiu