bones pràctiques

Tinguem Cura del Planeta

Espais d'Intercanvi

Guia de compostatge

Simposi aprenentatge servei i servei comunitari ambiental - 2019

Guia Hàbitat

Per intentar que l’educació ambiental i a favor de la sostenibilitat continuï sent present als centres educatius, elaborarem periòdicament aquest butlletí amb recursos educatius.
No pretén ser recull sistemàtic, doncs el món dels recursos educatius és infinit i aquests dies s’ha multiplicat per mil, però sí una eina que reculli aquells que focalitzin les línies de treball de l’Àrea d’Acció Ambiental a través del Servei d’Educació Ambiental de l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

La idea d’anomenar aquesta iniciativa com El Cabusset neix del costum d’aquest ocell, molt comú als nostres espais naturals del Delta del Llobregat, de poder romandre parcialment submergit a voluntat si se sent alertat, com el que ens estem veiem obligats a fer nosaltres des de ja fa unes setmanes.

També és una eina oberta a la participació dels centres educatius si teniu alguna proposta per afegir-hi i donar-la a conèixer no dubteu a dir-nos-ho: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., on també hi podreu demanar la vostra subscripció.

Cercador

any conmemoratiu