bones pràctiques

Tinguem Cura del Planeta

Espais d'Intercanvi

Guia de compostatge

Simposi aprenentatge servei i servei comunitari ambiental - 2019

Guia Hàbitat

Aquesta crisi sanitària ha provocat uns primers moments de desorientació, de desconcert i incertesa en tots nosaltres. De cop, tot s’aturava perquè la vida estava en joc. Mestres i professors tenien més feina que mai i a això calia sumar la cura de les seves pròpies famílies i fer equilibris amb les tasques domèstiques. Des del programa LH Escoles Sostenibles ens vam adreçar a aquests herois i heroïnes per assessorar-los com hem fet sempre, però ha calgut adaptar-se als nous temps. Tenim noves eines per ajudar-los a incorporar el medi ambient a les activitats que fan amb als alumnes de manera virtual.

Un nou bloc https://lhescolessostenibles.blogspot.com/
Ens hem estrenat a les xarxes socials: Twitter (@lhesostenibles) i Instagram (@lhescolessostenibles).

Publicarem un butlletí quinzenal amb un recull de fitxes de treball, documentals, articles de reflexió, vídeos i molts recursos més.
Butlletí 1 especial biodiversitat
Butlletí 2 especial residus

Estem molt il·lusionats amb aquesta nova manera de funcionar amb les escoles i instituts, personalitzada via telèfon o per videotrucada i comunitària, perquè muntarem una cloenda coparticipada.

Alguns centres ens fan arribar iniciatives pròpies. Us deixem a tall d’exemple la del Green Team del centre d’estudis Jesuïtes Bellvitge-Joan XXIII que ens convida a participar a uns reptes setmanals.

Cercador

any conmemoratiu