En aquest espai podreu exposar material, recursos, guies o bé un pòster, sobre un projecte. Si presentes pòster, aquest haurà de ser mida DINA2 i haurà de contenir la següent informació d’una forma visual:

  • Títol del projecte
  • L’objectiu de l’aprenentatge
  • L’objectiu del servei
  • Dades de contacte

Us enviarem una plantilla per si us pot servir de pauta.

El dia del Simposi, haureu de portar el vostre pòster imprès. Nosaltres tindrem preparat el suport per penjar-ho.

1. Inscriu la teva presentació al formulari

Un cop hagis emplenat el formulari d’inscripció i ens hagis facilitat la informació sobre la teva presentació, hauràs d’esperar que t’enviem un correu electrònic confirmant la teva participació.

2. Un cop hagis enviat el formulari, rebràs un correu electrònic confirmant la teva presentació.
Aplicarem un seguit de criteris per fer la selecció de projectes.

Criteris de valoració:

  • Es valorarà que el projecte s’hagi fet en aliança amb una entitat.
  • Es valorarà que el projecte de servei tingui una incidència sobre l’entorn més enllà del propi centre educatiu.
  • Es tindrà en compte la diversitat en les temàtiques.
  • Es tindrà en compte l’ordre d’inscripció.

3. Prepara la teva exposició

Us proposem que les ponències es facin en format prezzi, power point o similar en programari lliure. Aproximadament disposareu de 10 minuts amb un màxim de 6 diapositives.

Us enviarem una plantilla per si us pot servir de pauta.

4. Envia’ns la teva presentació

Les presentacions les haurem de rebre prèviament a la realització del Simposi per tal de comprovar que funciona correctament.

Termini 15 de juliol.

Cosmocaixa Barcelona

Reserva't la data i participa-hi!

 

Aquest Simposi vol ser un punt de trobada entre els diferents agents que participen en el desenvolupament i la implantació d’aquests tipus de projectes amb l’objectiu de compartir coneixement, donar visibilitat i cercar aliances.

 

 

 Fa un temps que l’Aprenentatge Servei forma part de les perspectives actives a la nostra escola. El curs que ve tots els centres de secundària comptaran amb el Servei Comunitari com a eina obligatòria, de forma que milers d’alumnes cada any estaran realitzant aquesta mena de projectes. Tanmateix, tot i que ja hi ha bones experiències i altres que potser caldria revisar -tant pel que fa a l’aprenentatge com pel que fa al servei-, no hem realitzat encara cap reflexió a fons sobre l’ApS aplicat al camp de l’educació ambiental.

És per això que impulsem una trobada amb tots els agents: centres educatius, ens locals i entitats, centrada en pensar en quines experiències s’estan fent i en quins criteris ens semblem importants per impulsar. Ja s’estan mapejant les experiències i aviat disposarem d’una eina útil per valorar l’impacte en el nostre territori de l’Aprenentatge Servei ambiental.

Us informem que les emissions derivades de l’organització d’aquest esdeveniment (consum energètic de la sala, servei de càtering, desplaçaments assistents....) es compensaran en el projecte Andra Pradesh Wind Power. Aquest projecte genera a l'Índia energia eòlica que d’altra manera s’hauria generat utilitzant combustibles fòssils.

  

Programa  

 
 

Com participar-hi?

Pots participar al Simposi presentant la teva experiència a l’espai Àgora i/o presentant el teu projecte, recursos o materials a l’espai Aparador. El termini per apuntar-te finalitza el 15 de juny.  Anima’t!


 

Vols presentar el teu projecte o material?

 

Vols presentar la teva experiència?

 

Si no vols presentar cap experiència però

vols assistir al Simposi, actualment el període d'inscripció està tancat.

Places limitades.

               Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Organitzen