El passat dilluns dia 5 de juny amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient el Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú va acollir una jornada especial on van participar 11 centres educatius amb un total de 291 assistents, entre alumnes i docents.

Es va fer la Lectura del Manifest, els centres educatius han demanat a les institucions públiques solucions davant la crisis de l’aigua que estem patint. Es va regalar una planta autòctona en senyal d’agraïment a tots els centres participants en aquest curs 2022-2023. 

Vam fer l’entrega de premis a les escoles guanyadores de la XV Mostra Art amb Objectes Reciclats que s’ha pogut veure des del 19 de maig al 4 de juny al Centre d’Art Contemporai La Sala.  

També vam conèixer un nou esport que es vol integrar a la ciutat molt interessant que es va presentar la FEEC i vam riure moltíssim amb l’espectacle de IMPROSHOW.

Aquest acte està inclòs dins de la Setmana del Medi Ambient que es va celebrar a la ciutat del 2 al 11 de juny, amb més de vint activitats dedicades a tota la població de la ciutat. Podeu trobar totes les activitats a l’enllaç