III  Simposi de docents de la XESC – 2023

“Transformar el centre educatiu des de l’educació per a la sostenibilitat”

Manresa va acollir el Simposi en què van participar 55 de docents i 25 tècnics de 13 de les 17 xarxes que conformen la Xarxa d’Escoles per la Sostenibilitat de Catalunya. L’alumnat, a través de l’Eskamot verd de la FEP Sant Ramon de Barcelona, també va estar present.

El III Simposi de docents de la XESC, amb el lema “Transformar el centre educatiu des de l’educació per a la sostenibilitat”, es va celebrar els dies 10 i 11 de març a Manresa. La trobada va arrencar divendres amb la participació institucional del Sr. Pol Huguet, regidor delegat de Ciutat Verda i Urbanisme de l’Ajuntament de Manresa, la Sra. Anna Barnadas, secretària d’Acció Climàtica del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i la Sra. Núria Mora, secretària de Transformació Educativa del Departament d’Educació.

Objectius del simposi:

  1. Crear un espai de formació, trobada, reflexió i intercanvi d’idees per tal de millorar la pràctica diària de les persones docents dels centres educatius de la XESC.
  2. Donar a conèixer iniciatives, projectes innovadors i nous marcs teòrics que permetin la millora i el desenvolupament de nous projectes d’educació per a la sostenibilitat (ES) en els centres educatius i entre ells.
  3. Valorar el treball en xarxa, compartir coneixement entre iguals i fomentar aliances per tal de construir una escola de qualitat, transformadora i oberta a la comunitat.

Consulta quin ha estat el programa

Foto grup III simposi

Consulta tota la documentació i informacions seleccionant cada espai.

El Simposi ha compensat la seva petjada de carboni a través del finançament del projecte GE TEOBALDO CERÀMIC PROJECT de 0,95t CO2
Descarrega’t el certificat de Compensació