Conferències virtuals temàtiques

Al llarg del mes d’abril, els diferents centres que han participat durant aquest curs han realitzat trobades virtuals temàtiques amb la participació activa del professorat i alumnat. S’han organitzat un total de 6 Conferències sobre les problemàtiques ambientals següents:

  • Consum responsable i reducció de residus (2 grups)
  • Millora de la Biodiversitat (2 grups)
  • Eficiència energètica (1 grup)
  • Millora de l’entorn (1 grup)

En aquests Conferències els centres han compartit les problemàtiques ambientals que han treballat i les accions previstes o realitzades, amb l’objectiu de millorar a partir de les idees sorgides de l’intercanvi.

Padlet dels projectes dels centres

Vídeos de presentació dels centres i dels delegats assistents a les Conferències

VIII Conferència Catalana Tinguem Cura del Planeta

El 17 de juny s’ha celebrat la VIII Conferència catalana del projecte “Tinguem cura del planeta” que, degut a la situació sanitària, ha estat virtual.

Els 48 delegats dels 12 centres educatius que han participat han intercanviat les problemàtiques socioambientals que han estat treballant al llarg de tot el curs, les accions que han portat a terme per millorar-les i han pogut valorar els canvis aconseguits i el procés desenvolupat en el centre. També han elaborat un producte comunicatiu per donar a conèixer les accions dutes a terme i els canvis aconseguits. Abans de tancar la conferència els joves han escollit els seus representants en la propera Conferencia estatal que es celebrarà a Guadarrama (Madrid) del 3 al 6 d’octubre de 2021