XESC Open House
Què és?
L’OpenHouse és un espai d’intercanvi entre els centres escolars de les diferents xarxes de la XESC, per tal de poder conèixer de primera ma noves experiències, enriquir-se mútuament, inspirar-se i connectar!
Com funciona?
En aquesta primera edició hi ha 48 centres de la XESC que obriran les seves portes per tal de poder ensenyar alguna experiència del seu centre que és interessant i que poden compartir perquè es pugui replicar a d’altres centres.
Quan serà i quant durarà?
El XESC Open House serà del 17 al 30 d’abril de 2023. Durant aquesta quinzena us podeu apuntar a totes aquelles visites a les que voleu assistir.
Com m’inscric?
Qualsevol docent que treballi en un centre educatiu de la XESC es pot inscriure per visitar un o diversos centres participants. Teniu un cercador per tal de buscar totes les actuacions que us proposen els centres. Un cop sapigueu a quina o quines voleu assistir, us haureu d’inscriure a través del formulari. Heu de tenir en compte que cada visita és un dia i hora diferents, per tant, abans de la inscripció comproveu que us va bé la data, horari i lloc.
Cerca el centre que vols visitar
Pots descarregar-te aquí el catàleg de tots els centres participants.
També pots fer la cerca per nivell, temàtica o municipi. Introdueix la teva paraula clau al camp de text Filtrar.
Generated by wpDataTables